Handlekurv

Vilkår, frakt og retur

Skattefradrag

Du får skattefradrag for donasjoner til et bestemt formål og gavekort dersom dette er over 500 kr. Maksimal grense for skattefradrag er 25 000 kr. Donasjonen og gavekortene må være betalt før den 30.12, og den totale gaven må være gitt innenfor et kalenderår. 

Har du kjøpt gavekort i nettbutikken vil dette gi skattefradrag. Kjøp av fysiske gaver som f.eks. kaffe, lue eller drikkeflaske gir ikke skattefradrag.

Dersom du har rett på skattefradrag blir dette automatisk innberettet av Røde Kors til Skatteetaten. Du kan ikke innrapportere dette selv. 

Frakt

Frakt for pakker koster 69,-

Kostnader fremkommer ved bestilling, det vil ikke bli lagt på noe ekstra i etterkant.

Vi gjør oppmerksom på at returporto/fraktkostnader ikke refunderes dersom du benytter deg av retten til å returnere varene innen denne fristen.

Fakturabetaling

Faktura sendes sammen med varene med 15 dager betalingsfrist.

Leveringstid

Varene pakkes og sendes normalt 1-2 virkedager etter at bestilling er mottatt. I tillegg kommer den tiden posten beregner for å levere til ditt bestemmelsessted. 

Sitteunderlaget sendes som brevpost og det tar ca 2-3 dager før det lander i postkassen.

Kopper og kaffe sendes som pakke til hentested. Det tar ca 2-4 dager før den kan hentes på nærmeste hentested.

Er du usikker kan du ta kontakt med oss på tlf. 21 50 94 60 eller epost: rodekors@kunde-service.no

Retur

Ved enhver reklamasjon kontakt kundeservice på telefon 22 05 40 00 eller via epost: giver@redcross.no. Påse at de returnerte varene er merket med det tildelte returnr, dette sikrer en rask og effektiv behandling. Varer som returneres uten avtale, aksepteres normalt ikke. Returnerte varer skal være i originalemballasje. Du står selv for returkostnaden. Reklamasjon må skje innen rimelig tid og uten ugrunnet opphold. All retur som ikke skyldes selgers feil, skjer for kjøpers regning og risiko.

Angrefrist

I tillegg til vanlig reklamasjonsrett har du som kunde åpent kjøp med full returrett innen 14 dager etter mottatt vare.

Vi gjør oppmerksom på at returporto/fraktkostnader ikke refunderes dersom du benytter deg av retten til å returnere varene innen denne fristen.